Уважаеми клиенти, във връзка с обявеното извънредно положение в България и естеството ни на работа искаме да Ви уведомим, че ЛИВЕДА МЕД 2000 ООД ще приема поръчки по телефона на номер 02 862 5450, 0879 972 425 и на e-mail: med2000@abv.bg

ОФИСЪТ ВРЕМЕННО НЯМА ДА ОБСЛУЖВА КЛИЕНТИ НА МЯСТО.

Всички поръчки ще бъдат изпращани своевременно по реда на тяхното получаване!

Благодарим ви за разбирането!

Бъдете здрави!Wellion GALILEO GLU-KET


Апаратът Wellion® GALILEO GLU/KET отговаря на всички
изисквания на новият стандарт EN ISO 15197:2015.

Измерване на кръвна захар и кетонни тела само с един апарат - за сигурно предотвратяване на кетоацидоза.

Измерването на кръвната захар е обичайна процедура за страдащите от диабет. При получаване на висок резултат е много важно по същото време да се измери и концентрацията на кетони в кръвта. Глюкозата е основен източник на енергия за организма. Тя може да се усвои и преработи само ако организма произвежда достатъчно инсулин. Ако обаче липсва инсулин, алтернативен начин за осигуряване на енергия са мастните кисерини. При тяхното разграждане се образуват кетонни тела, които при високи концентрации са опасни за живота - състояние наречено кетоацидоза.

Ето защо е необходимо при получаване на високи резултати за кръвна захар да се измерят и кетонните тела в кръвта и така да се предотврати навреме развиването на диабетна кетоацидоза.

Апаратът Wellion GALILEO GLU-KET дава възможност да се измерят бързо и лесно и двата показателя. Използват се различни тест ленти - един вид за кръвната захар и друг вид за кетоните. Не е необходимо кодиране или настройване на апарата, тъй като поставената тест лента се разпознава автоматично.

Екранът на апарата Wellion GALILEO GLU-KET е с големи цифри и постоянно задно осветяване за отлично отчитане на резултатите. Дори в затъмнени помещения (кино, театър и т.н.) е възможно измерване благодарение на осветяемото гнездо за поставяне на тест лента.

Апаратът Wellion GALILEO GLU-KET се предлага и във версия с бутон за изхвърляне на използвана тест лента, осигурявайки високи хигиенични изисквания, като тези в клинична среда или домове за стари хора.

 


Content
LivedaMed2000